Veelgestelde vragen

Neem gerust contact met ons op indien jouw vraag niet op deze pagina te vinden is! Je kan contact met ons opnemen via ons email-adres: info@heybb.nl.

1. Verzenden en ontvangen

Wij doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Omdat bijna alle items met de hand wordt gemaakt hanteren wij een maximale leveringstijd van 3 werkdagen. Normaal gesproken worden bestellingen echter binnen 1 a 2 werkdagen verstuurd. Mocht je een versnelde levering wensen, plaats dan een opmerking bij je bestelling!

Verzendkosten

- Verzendkosten binnen Nederland € 3,95

- Verzendkosten wereldwijd €5,95

Vertraagde levering

Bij een vertraagde levering nemen wij binnen 3 werkdagen contact met je op.

Niet leverbare items

Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar is, dan berichten wij je hier binnen 2 werkdagen over. Het betaalde bedrag maken wij dan binnen 14 dagen op je rekening over.

Retourneren

Indien het artikel niet past of naar wens is, kan het geruild of geretourneerd worden. Stuur binnen 14 dagen een e-mail naar info@heybb.nl en vermeld daarbij de volgende gegevens:
- naam
- ordernummer 
- product
- reden van retour

Zodra wij je e-mail hebben ontvangen sturen we een bevestiging. Nadat de bevestiging is ontvangen, kunnen de artikelen geretourneerd/geruild worden en opgestuurd worden naar:

Hey BB
Randwijcklaan 3
1181BL Amstelveen

Gekochte artikelen mogen uiterlijk binnen 14 dagen na aflevering worden geretourneerd of geruild. Het product dient ongewassen, voorzien van alle labels te worden geretourneerd naar Hey BB. Na deze termijn is ruilen of retourneren niet meer mogelijk en is de koop definitief.

Indien er een artikel wordt geruild en het nieuwe artikel duurder is dan het geretourneerde product dan zal er een bijbetaling nodig zijn. Is het nieuwe artikel goedkoper dan het geretourneerde product, dan zal Hey BB het restant binnen 7 dagen op je rekening storten. 

2. Hoe worden de producten gemaakt?

Alle items van Hey BB worden door mij met de hand gemaakt. De producten worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en gaan door een strenge controle. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. Wees er echter van bewust dat, zoals met alle kinderkleding en speelgoed, het belangrijk blijft om de spullen regelmatig te controleren op loskomende dingen, zoals bijvoorbeeld knopen.

3. Wat zijn de wasvoorschriften van Hey BB kinderkleding?

Alle items van Hey BB zijn gemaakt met het zachtste biologische katoen. De stoffen bevatten een klein percentage spandex (<5%), wat zorgt voor een fijne stretch zodat kinderen vrij en soepel in de kleding kunnen bewegen. Was de kleding niet te heet (40°C of lager) en gebruik een mild wasmiddel. Het is aan te raden alle kleding binnenstebuiten te wassen en aan de lucht te laten drogen.

 4. Ik ben eigenaar van een kinderkledingwinkel / webshop in kinderkleding en zou graag Hey BB items willen verkopen. Wat zijn de mogelijkheden?

Hey BB heeft meerdere verkooppunten. Zowel binnen Nederland als wereldwijd. Elk seizoen brengen wij een catalogus uit voor onze wholesale klanten met een uitgebreide collectie van stoffen en modellen. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan ontvang ik graag een e-mail met jouw verzoek. Mijn emailadres is info@heybb.nl. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen over de mogelijkheden.

5. Kan ik Hey BB items toegestuurd krijgen voor een review of om te brandreppen?

Ik vind het altijd leuk om in contact te komen met enthousiaste bloggers. Ik ontvang graag een e-mail met jouw verzoek. Mijn emailadres is info@heybb.nl. Wees er echter wel op voorbereid dat wij niet in staat zijn alle verzoeken in te willigen.