Nieuwe brandreps gezocht! #brandrepsearch

Ik ga op korte termijn weer opzoek naar nieuwe brandreps voor Hey BB! Met de lancering van de nieuwe webshop zijn er heel wat nieuwe kleertjes in de shop gezet en voor deze producten ben ik op zoek naar modelletjes t/m maat 116. Heb jij een zoon of dochter die geen genoeg van de camera kan krijgen en vind je het leuk om gratis kleertjes te ontvangen? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen met de #brandrepsearch .

Wat is een Brand Rep / Brand Enthousiast?

Als Brand Representative vertegenwoordig je het merk Hey BB. Dit doe je met jouw social media profiel(en) zoals Instagram en/of Facebook. Mocht je worden uitgekozen als brandrep, dan ontvang je voor dit voorjaar / zomer één of meerdere kleertjes of accessoires gratis. In ruil daarvoor vraag ik toestemming om de foto's van jouw kindje met de toegestuurde kleertjes mogen te gebruiken voor de webshop en social media. 

Wat zijn de voordelen voor jou als Brand repper?

  • Gratis kleertjes of accessoires uit de nieuwste collecties.
  • Meer volgers op jouw social media account.
  • Als je een website of blog hebt dan zorgt dit voor meer traffic.

Waar let ik op bij het uitkiezen van een Brandrep?

Om mee te doen aan de #brandrepsearch vraag ik het volgende:

  • Volg HeyBB_nl op Instagram
  • Vermeld in het betreffende Instagram bericht de naam, leeftijd en maat van je kindje
  • Gebruik de hastag #heybbbrandrep2018 bij twee van je foto's zodat ik makkelijk alle inzendingen kan bekijken

Dat is alles! Verder zou ik het heel leuk vinden als je de #brandrepsearch promoot door anderen te taggen en de het Instagram bericht te delen. Dit is niet verplicht, maar het geeft je wel een streepje voor!

Doe je mee met de #brandrepsearch onthoudt dan dat het geen wedstrijd is. Ik bekijk alle aanmeldingen zorgvuldig en geloof me: het kiezen van de nieuwe brandreps is zooo lastig. Zo veel lieve en mooie kindjes melden zich aan! De keuze van de brand representatives wordt met name gebaseerd op de stijl van foto's die je maakt en de opkomende collectie. Op dit moment zoek ik zowel kindjes voor de kleine maatjes en grote maatjes, maar soms kan dit anders zijn.

Ik zou het heel leuk vinden als je mee doet!

Liefs,

Angela

 


Deel deze post


Laat een reactie achter

Reacties worden geplaatst nadat ze zijn goedgekeurd