Lancering van de gloed nieuwe Hey BB webshop!

Yes! Eindelijk is het zover! Vandaag is de vernieuwde website van Hey BB live. Iets waar ik intens naar uitgekeken heb. Ik vind het superfijn dat je komt kijken en wil je graag enorm welkom heten in mijn online winkel waar ik mijn creaties voor baby en kind met jullie deel!

Waarom een nieuw uiterlijk?

Het vorige uiterlijk van de Hey BB webshop was mooi, maar ik was niet tevreden met het Magento platform dat erachter zat. Nieuwe producten toevoegen was een enorme klus. Met één product toevoegen was ik zo minimaal een half uur bezig. Zeker als ik een aantal nieuwe producten wilde toevoegen, kon ik daar enorm lang mee bezig zijn. Tijd die ik liever wil besteden aan andere dingen! De Magento versie die ik gebruikte was bovendien allang toe aan een update en ik kreeg steeds meer foutmeldingen. Om de webshop te kunnen updaten moest ik alleen een expert inschakelen, waar een behoorlijk prijskaartje aan hangt.

Shopify

Ik besloot in plaats van m'n oude webshop up te daten, helemaal over te gaan op een nieuw platform namelijk Shopify. Shopify is een platform voor webshops was veel gebruiksvriendelijker is voor leken als ik. Geen moeilijke codes meer, maar vooral veel klikken en slepen. Wat een verademing! Het is bovendien zoveel flexibeler: het toevoegen van nieuwe producten gaat veel makkelijker, maar het is ook beter gericht op gebruik met social media. Iets waarvan ik verwacht veel gebruik van te maken. 

Tussen alle bedrijven door

Oude webshop Hey BB

Het maken van een nieuw design voor de webshop kost veel tijd. De afgelopen maanden ben ik druk bezig met de huisstijl van de webshop, het design, de bouw: hoe alles er uit moest komen te zien en hoe het moest werken. Daarnaast ging de gewone bedrijvigheid natuurlijk gewoon door: bestellingen van klanten en bestellingen van heel veel leuke winkels waar Hey BB mag liggen.

Daarnaast heb ik een aantal nieuwe producten in de pijplijn die de aankomende weken gelanceerd zullen worden. Een daarvan zijn de nieuwe suède haarbandjes! Zijn ze niet super cute?! Op dit moment zijn ze verkrijgbaar in vijf kleuren die matchen bij de rest van de collectie: mint blauw, roze, bordeaux rood, zwart en wit.

Wat is er verder nieuw?

De nieuwe webshop heeft me de mogelijkheid geboden me te richten op een aantal nieuwe dingen. Ik vind het dan ook super leuk om te vertellen dat: 

  • de maten van o.a. de shirtjes, sweaters en jurkjes is uitgebreid naar 5T (staat gelijk aan maat 116); 
  • je wekelijks een nieuwe blogpost kan verwachten op de Hey BB blog waarin ik je een kijkje achter de schermen geef in mijn creatieve online business in combinatie met mijn leven als mama;
  • de webshop zal worden bijgestaan met een maandelijkse nieuwsbrief met exclusieve kortingen, nieuwtjes en speciale events.

Ik ben heeel benieuwd wat jullie vinden van het nieuwe uiterlijk van de webshop. Laat daarom vooral een berichtje achter wat je ervan vindt! Ook als je bugs vindt of andere foutjes laat dan even een berichtje achter. Dat helpt mij enorm!

Vergeet je bovendien niet in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je ontvangt daarmee namelijk gelijk de link om toegang te krijgen tot onze secret sale!

Liefs,

Angela


Deel deze post


Laat een reactie achter

Reacties worden geplaatst nadat ze zijn goedgekeurd