Hey BB Blog

Nieuwe brandreps gezocht! #brandrepsearch

Nieuwe brandreps gezocht! #brandrepsearch

Ik ga op korte termijn weer opzoek naar nieuwe brandreps voor Hey BB! Met de lancering van de nieuwe webshop zijn er heel wat nieuwe kleertjes in de shop gezet en voor deze producten ben ik op zoek naar modelletjes t/m maat 116. Heb jij een zoon of dochter die geen genoeg van de camera kan krijgen en vind je het leuk om gratis kleertjes te ontvangen? Lees dan snel verder hoe je mee kan doen met de #brandrepsearch .

Wat is een Brand Rep / Brand Enthousiast?

Als Brand Representative vertegenwoordig je het merk Hey BB....


Lancering van de gloed nieuwe Hey BB webshop!

Lancering van de gloed nieuwe Hey BB webshop!

Yes! Eindelijk is het zover! Vandaag is de vernieuwde website van Hey BB live. Iets waar ik intens naar uitgekeken heb. Ik vind het superfijn dat je komt kijken en wil je graag enorm welkom heten in mijn online winkel waar ik mijn creaties voor baby en kind met jullie deel!

Waarom een nieuw uiterlijk?

Het vorige uiterlijk van de Hey BB webshop was mooi, maar ik was niet tevreden met het Magento platform dat erachter zat. Nieuwe producten toevoegen was een enorme klus. Met één product toevoegen was ik zo minimaal een half uur bezig. Zeker als ik een aantal...


Een onderneming starten als jonge moeder

Een onderneming starten als jonge moeder

Ongeveer 2,5 jaar geleden begon mijn avontuur als eigenaresse van Hey BB. Sindsdien is een van de meest gestelde vragen die ik krijg hoe ik mijn leven combineer als ondernemer en fulltime mama. Hoe is het mij gelukt Hey BB op te richten terwijl ik daarnaast de zorg heb van (eerst één, nu) twee kinderen? In deze blogpost wil ik je daar meer over vertellen.

Werken als de kinderen thuis zijn

Kort gezegd is het naar mijn ervaring simpelweg niet mogelijk thuis te werken als er één of twee kinderen aandacht vragen. Als ik er voor Ezra en Elise...