Ik ben weer zwanger!!!

Echo-baby-12-weken-zwanger

Joehoeee!!! Ik ben weer zwanger!!! Eindelijk deel ik het blijde nieuws ook online. Inmiddels ben ik alweer 18 weken zwanger, wat betekent dat ik midden augustus 2016 ben uitgerekend. Een zomerkindje! Super leuk!

Rond de eerste verjaardag van Ezra begonnen Leonard en ik na te denken over het uitbreiden van ons gezinnetje. Het gezinsleven samen met Ezra bevalt ons heel goed en we zouden het super leuk vinden om Ezra te laten opgroeien met een broertje of zusje. Toen de beslissing genomen was om voor een tweede kindje te gaan, ging het eigenlijk heel snel. Wat een geluk!

In vergelijking met de zwangerschap van Ezra was ik het eerste trimester van deze zwangerschap veel misselijker en ook behoorlijk vermoeid. Ik heb echt dagen gehad dat ik ’s middags Ezra echt even voor de tv moest zetten, om zelf even m’n ogen te kunnen sluiten. Om 21.00 uur ging ik m’n bed in en ook van sporten wil het niet echt komen. Ik heb liters gemberthee gedronken om de misselijkheid enigszins te verminderen. Dat hielp… een beetje. Nu in het tweede trimester gaat het gelukkig stukken beter. Ik heb veel meer energie en we verheugen ons echt enorm op dit kleintje!

Inmiddels hebben we van ons tweede kindje twee echo’s gehad. De eerste echo was rond 8 weken zwangerschap en de tweede echo was rond 12 weken zwangerschap. Alles ziet er goed uit! Volgende week hebben we de 20 weken echo en dan horen we of het een jongetje of meisje is. Super spannend! Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte!

One thought on “Ik ben weer zwanger!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge