Let me introduce to you: Hey BB

Hey-BB-slideshow-christmas

Dit is het moment waar ik weken – nee, maanden! – op heb gewacht: bij deze wil ik jullie voorstellen aan mijn eigen baby- en peuterkledinglijn: Hey BB.  Een kledinglijn voor kindjes tot en met 2 jaar gemaakt van 100% biologisch katoen met moderne simpele designs.

Ezra, mijn kleine muze, bracht me een aantal maanden geleden tot het spannende idee een kledinglijn te ontwerpen en produceren voor baby’s en peuters tot en met 2 jaar. Natuurlijk, er bestaan al tig kinderkledingmerken, maar na de geboorte van Ezra bleek al snel dat ik qua kleding niet kon vinden wat ik zocht. Ik houd van de ‘rustige’ Scandinavische look, die je terugziet in moderne interieurs. Veel zwart, wit, geometrische designs en een beetje retro. Dit is ook waar Hey BB voor een groot deel op is geïnspireerd.

Bovendien merkte ik dat veel kleertjes helemaal niet makkelijk aan en uit te trekken zijn, doordat kleding bijvoorbeeld niet goed mee rekte of niet comfortabel zat door bijvoorbeeld een te strakke elastieken band. Al deze mama-ervaringen heb ik meegenomen bij de het opstarten van Hey BB. De kleding van Hey BB is gemaakt van 100% biologisch katoen met een hoog stretch gehalte. De kleding is verder zo ontworpen dat je baby er lekker in kan slapen, kruipen, ravotten en natuurlijk… papa en mama knuffelen!

Maar Hey BB is meer dan een kledinglijn alleen. Met deze blog en mijn andere social media wil ik jullie eveneens een kijkje achter de schermen geven van Hey BB, de avonturen die wij beleven met Ezra als jong gezin en andere dingen die mij interesseren zoals interieur, leuke uitjes, Do It Yourself dingen en nog veel meer.

Neem een kijkje in de webshop en laat weten wat je ervan vindt!

7 thoughts on “Let me introduce to you: Hey BB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge