Nieuw bij Hey BB: houten speelgoed om mee te leren rijgen!

Hey BB houten speelgoed voor dreumes en peuter

Vandaag is het tijd jullie voor te stellen aan drie nieuwe in de Hey BB familie! Een enorm spannend moment voor ons. Hey BB bestaat van oorsprong uit duurzame, door mijzelf gemaakte babykleertjes van biologisch katoen. Vanaf vandaag hebben wij echter ook speelgoed aan ons assortiment toegevoegd! Zo enorm trots om aan jullie voor te stellen: onze houten speelgoed beer, olifant en walvis. Speelgoed om mee te leren rijgen! De dieren zijn met zorg uitgekozen en worden met de hand gemaakt in Oost Europa. Wij vielen als een blok voor het simpele scandinavische design van de dieren, vervaardigd door een kunstenaar, gemaakt uit natuurvriendelijk en duurzaam eikenhout.

Zijn ze niet prachtig?!

Houten beer om te leren rijgen

Hey BB houten speelgoed om te rijgen

Houten olifant om te leren rijgen

Hey BB houten olifant om mee te rijgen

Hey BB houten dieren speelgoed rijgen

Hey BB in de babykamer kinderkamer

Hey BB houten speelgoed voor dreumes en peuter

Het speelgoedassortiment van Hey BB bestaat vooralsnog uit een beer, een walvis en een olifant. Wellicht dat we in de toekomst nog meer dieren aan de collectie toevoegen.

De houten dieren geven kinderen een leuke activiteit om de samenwerking van beide handen te stimuleren. Door de grote gaten kan er al geregen worden vanaf de leeftijd van 2 jaar. Spelenderwijs worden zo de fijne motoriek, de oog-handcoördinatie en het concentratievermogen geoefend

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge